Klinci traže zabavu…

Foto: Wood

… tako kaže pesma Električnog orgazma iz 1984. godine. Biće da se situacija nije promenila.

Zbog velikog interesovanja i rasprodatog prvog koncerta (16. decembar u Feedback-u), ekipa je odlučila da obezbedi zabavu i za sve one koji nisu stigli da kupe karte za ovonedeljni koncert. Naime, odmah nakon koncerata u Vranju i Leskovcu, pre nego nastave dalje, Električni orgazam se vraća u Feedback 23. decembra!

Povodom rasprodatog prvog, i zakazanog drugog koncerta, frontmen “Orgazma”, Srđan Gojković Gile, je izjavio:

„Radujemo se što je interesovanje za koncerte Električnog Orgazma u Nišu uvek veliko. Niš je veliki grad, koji je oduvek imao odličnu rok scenu, i tu gradsku ekipu, koja je pratila bend od samog nastanka, još od osamdesetih, pa sve do današnjih dana. U Nišu imamo puno prijatelja, i ovom prilikom dolazimo da im predstavimo naš novi album „Gde smo sad?“, ali i da ih podsetimo na sve one faze „Orgazma“ kroz koje smo zajedno prolazili. Jako smo uzbuđeni, jer krećemo na veliku turneju, i jedva čekamo da to uzbuđenje podelimo sa našim prijateljima u Nišu, a svi koji dođu na naše nastupe mogu očekivati skoro dva sata odličnog rokenrola, od legendarnog benda, koji je u odličnoj formi“.

Novi album „Gde smo sad?“ je 12. album ovog benda i donosi mešavinu roka i bluza, sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima Srđana Gojkovića Gileta i Ljube Đukića. Prema Giletovim rečima, s vremena na vreme svi treba sebi da postavimo pitanje gde smo sad, u ovom trenutku, u našim životima jer – kako Gile kaže – isuviše često boravimo u prošlosti ili budućnosti, a retko smo u sadašnjem trenutku.

A gde ćete vi biti 23. decembra?

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *