Kiša nije mogla da pokvari dobar provod iako je padala dobar deo večeri

Šarene muzičke ploče koje vise na ulazu, mladi koji sede po ivičnjacima, bicikl iz kog se čuje muzika kada mu se zavrte pedale, fontana oko koje su posedali ljudi, kišobrani i kese i duksevi preko glave samo su neke od slika koje se mogle videti na sinoćnom nastavku Arsenal festa.

Sam početak uz Repetitor označio je dobar provod i postavio visok kriterijum ostalim izvođačima.

Đuskalo se i skakalo, a onda je i sam pevač skočio u publiku što je izazvalo opšte oduševljenje.

Energija kojom vlada ovo troje je zaista nešto što pršti sa bine na publiku i prenosi se kroz masu.

Nakon njih je nastupio i kultni, šarenoliki bend Tiveri a onda i naša gitaristkinja Ana Popović koju je posebno iščekivao muški deo publike, jer, kako se moglo čuti u publici „opasno svira i opasno izgleda“.

Kiša nije mogla da pokvari dobar provod iako je padala dobar deo večeri.

Pored pomenutih izvođača tu je bio i muzički stend ap bend Pero Deformero, nešto ozbiljniji Bjesovi i dr.

Zanimljiv sadržaj i lajn ap morao je dati i ovako zamimljivo veče, a to će zasigurno sve zajedno ostaviti još zanimljivije uspomene.

Tekst priredila: Jelena Mikić

Foto: Nikola Milošević

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *