Kažite otvoreno vaš stav o (anti)fašizmu

TOPSHOTS Wearing World War II-era Red Army field uniform and medals a veteran (C) dances with actors  in Gorky park, a traditional veterans meeting place, in Moscow, on May 9, 2012. Thousands of Russian soldiers marched today across Red Square to mark the 67 years since the victory over Nazi Germany in World War II. AFP PHOTO / YURI KADOBNOVYURI KADOBNOV/AFP/GettyImages

Konkurs „Moj licni stav o (anti) fašizmu“ pruža vam mogućnost da kažete šta mislite na ovu temu i to u centru grada u Balkanskoj ulici na Međunarodni dan pobede nad fašizmom – 9. maja.

Poziva je otvoren za gradane i građanke svih profila, bilo kog starosnog doba da progovore na temu fašizma. Svako ce imati po 5 minuta vremena da se izrazi na zadatu temu, a na autorima i autorkama je da odluče koji će to način biti. Mogu to da budu pesme, slike, skice, debate, govori.

Vaših izlaganje čuće kako prolaznici u Balkanskoj ulici tako i slušaoci Super radija na www.superradio.rs čiji će otvoreni studio u ponedeljak 9. maja biti postavljen u pomenutoj ulici od 12 do 14 sati.

Na konkurs se možete prijaviti putem mejla info@superradio.rs. Neophodno je da pošaljete ime i prezime, broj telefona opis onoga što želite da izvedete, kao i kraću biografiju (esejistički napisanu). S obzirom na to da je broj mesta ograničen, prednost će imati ranije prijave, a učesnici će o terminu izlaganja biti unapred obavešteni.

Obeležavanje Međunarodnog dana pobede nad fašizmom organizuju Centar za razvoj civilnih resursa, Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin i Super radio.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *