Kasting za mušku ulogu u predstavi „Dvanaest gnevnih žena“

Foto: Super radio

Foto: Super radio

Narodno pozorište raspisalo je kasting za mušku ulogu u predstavi „Dvanaest gnevnih žena“. Audicija će biti održan u utorak 4. novembra u 14 sati u prostorijama pozorišta.

Za ulogu se traži dečak romske nacionalnosti, starosti od 10 do 18 godina, a na kastingu će se ocenjivati veštine pevanja i glume.

Svi zainteresovani treba da pripreme jednu pesmu, a ukoliko sviraju neki instrument mogu ga poneti i pokažu svoje umeće. Osim toga čitaće se i monolog iz prestave, koji se može preuzeti na portirnici Narodnog pozorišta, ili na sajtu pozorišta.

Predstavu „Dvanaest gnevnih žena“ režira Ivan Vuković

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *