Kakvi su to „Puževi na solarno napajanje“?

Prirodnim tempomOdgovor na pitanje iz naslova, ali i na pitanja: šta rade mravi u vanrednim situacijama ili koliko je prisutan krivolov u Srbiji možete čuti u današnjem izdanju emisije „Prirodnim tempom“. Slušamo se od 14 sati samo na Super radiju.

Emisliju ovog petka posvećujemo svetskom danu voda, koji je obeležen 22. marta u svim većim gradovima u svetu. Dovodimo goste koji će nam malo vise reći o očuvanju voda, održivom razvoju i hidrobiološkim istraživanjima.

Kreće toplo i sunčano vreme, a sa njim se polako bude i zmije, gušteri i ostali gmizavci.

Potrudićemo se da vam detaljnije objasnimo kako razlikovati otrovne od neotrovnih zmiija, kolik uopšte otrovnica ima u Srbiji i šta raditi ukoliko naletimo na neku u prirodi.

Budite sa nama od 14 do 15 časova i približite se prirodi.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *