Kako pripremiti dete za polazak u školu

Polazak u školu je važan dan za decu i roditelje. Čini se da, kad se radi o prvom danu u školi, roditelji imaju veću tremu od dece.

Neretko se pitaju da li su svoje dete dovoljno dobro pripremili za školske dane, da li je ovladalo svim potrebnim veštinama za svoj uzrast, da li je fizički i emotivno dovoljno sazrelo za sve ono što polazak u školu nosi.

O fizičkoj, emotivnoj i intelektualnoj spremnosti dece za školu dana u emisiji „U ritmu zdravlja“ govore pedijatar niškog Doma zdravlja Gordana Antić i voditeljka Marija Milanović, ovog put i u ulozi psihologa.

Slušajte nas od 18h i saznajte iz prve ruke kako decu pripremiti za ovo novo poglavlje u njihovim životima.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *