Kako do posla ili prakse na Job Fair-u 2019?

Jedanaesti po redu, Job Fair 2019 održaće se 4. i 5. marta, od 10 do 17h, u holu Elektronskog fakulteta u Nišu.

Ove godine, kažu organizatori, očekuje nas rekordni broj kompanija na štandovima – čak 34. Organizatori kažu da su se ove godine potrudili da bude posla i praksi za mašince, građevince, studente filozofskog fakulteta – naročito za prevodioce engleskog i francuskog jezika – ali i za studente psihologije, ekonomije i prava.

Deo kompanija će tokom trajanja Job Fair-a održati prezentacije za posetioce gde možete saznati više o njima, a zainteresovani su mogli da se prijave i za radionice.

Deo pratećeg programa Sajma je i tribina “Prvi korak ka zaposlenju – od studenta do Juniora” u StartUp centru na Elektronskom fakultetu u utorak 5.3. sa početkom u 13h.

Naša gošća u subotu, u emisiji Coolminacija, bila je predstavnica za medije organizacije BEST koja stoji iza Sajma poslova i stručnih praksi – Marija Manić. Ona je, između ostalog, objasnila i kako izgleda proces prijave za praksu ili posao u nekoj od kompanija. Intervju sa njom možete čuti na sledećem linku:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *