Kako pesnici proslavljaju dan muzike

Trupa Književna boemija ponovo udara!

Ova neformalna grupa studenata sa Srbistike na Filozofskom fakultetu (i jednog gitariste sa Elektronskog fakulteta) do sada je održala nekoliko uspešnih nestandardnih književnih večeri. Predstavili su se 14. februarasa „Ne-o-ljubavnom“ poezijom, iznenadivši posetioce čitajući poeziju koja nije o ljubavi. Nakon toga, nastupali su na Humanim danima na Filozofskom fakultetu i obeležili Dan poezije.

Ovog puta obeležavaju Dan muzike i to u Preduzeću Splunge.

Najavljuju „rušenje okvira književnih večeri“ i kazuju „ono što bi vam vaši omiljeni muzičari kazivali da im pevanje nije jača strana.“.

Dan muzike je u sredu, 21. juna, a još jedno nestandardno književno veče, pod nazivom „Pričam ti pesmu“, a sa temom „Vidi šta smo ti uradili od pesme, mama“, počinje od 20.30h.

Vidimo se u Splunge-u!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *