Kako odškrinuti vrata magičnih svetova

Foto: http://jerry8448.deviantart.com

U današnjoj emisiji vodimo vas još jednom kroz magičan portal koji otvara vrata fantastičnog i mističnog sveta „Između korica“.

Autori koji, po verovanju nekih, ostavljaju deo svoje duše na stranicama knjiga koje pišu, svojom izvanrednom veštinom uvode nas u paralelne svetove u kojima slova osvetljavaju mnoge životne istine, duboka osećanja, ljudske sudbine i nešto neimenovano što se useli u nas nakon što pročitamo dobru knjigu (pri čemu je „dobra knjga“ ni ne počinje da opisuje remek dela na koja mislim).

O nekim takvim delima već smo pričali, a neka vam otkrivamo danas i zbog toga vas pozivamo da budete sa nama od 18 sati i saznate o čemu se tačno radi.

Rukopisi možda ne gore, kako kaže jedan od junaka Mihaila Bulgakova, ne u smislu da budu uništeni u vatri, ali itekako gore u duši čitaoca. Neki od nas, nadamo se da vatru svedemo na prijatnu toplinu tako što ćemo plamen, kao olimpijsku baklju, preneti dalje željnim čitaocima.

Budite uz Super radio i saznajte šta nas je tako inspirisalo.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *