Kako nam pametni telefoni mogu poboljšati seksualni život?

sekssmartfon-txtDa li i vi sumnjate da vaš smartfon može učiniti vaš seksualni život boljim, dok svaki dan svedočimo kako nekontrolisana upotreba tehnologija pravi jazove među bliskim ljudima?

Malo je verovatno da se „pametni“ telefoni nisu uselili i u vašu sobu i da kao i neki ispitanici, imate osećaj da vodite ljubav sa Fejsbukom ili Instagramom…Kako je moguće onda, da oni koji su, takoreći, treća osoba u našoj vezi, mogu vođenje ljubavi učiniti boljim?!

Parovi koji su učestvovali u istraživanju takođe su bili skeptični, ali verovali ili ne, „seksi dugme“ ipak postoji…i radi na svim„pametnjakovićima“!

Pogledajte video:

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *