Kako je zamišljen bankomat knjige i kome je namenjena kreativna škola pisanja?

cool presek-tekstEmisija Cool presek vam predstavlja mlade Nišlije/ke koji su asktivni/e u našem gradu. U današnjoj emisiji govorićemo o knjigama, pisanju, reiki radionici, konkursu za muzičare ali i novonastaloj situaciji sa psima litalicama. Cool presek od 12 sati samo na superradio.rs

Škola kreativna pisanja organizuje se u Narodnoj biblioteci, a mentor je pisac Miloš Petković koji je i naš gost.

Lepa akcija je u Narodnoj biblioteci, takozvani Bankomat knjiga, a o ovoj akciji nam govori Ivana Stanković iz Narodne biblioteke „Stevan Sremac“.

Za sve vas koji želite da učite japanski, udruženje Taka iz Niša organizuje kurs japanskog jezika koji nam u emisiji predstavlja Natalija Jovanović.

Interesovanje za Reiki radionicu u Nišu je ogromno, sva mesta su popunjena, a šta ovu radionicu čini specifičnom govori nam Vedar Vedski sertifikovani master učitelj Reikija.

Muzičarima se pruža mogućnost da svoje pesme predstave na kompilaciji izdavačke kuće „Black planet records“ a aktuelni konkurs predstavlja Peđa Živanović

Nedavno je završeno inženjersko takmičenje EBEC u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope, te nam danas dolaze gosti da prenesu utiske sa takmičenja ali i da najave prijem novih članova.

O problemu pasa lutalica i opštoj hajki na pse bez domova razgovaramo sa Srnom Arsić.

A šta je sa nagradama?

Danas vas nagrađuje bioskop „Vilin Grad“ te ukoliko želite da pogledate filmove „Betmen protiv Supermena: Zora pravednika 3D“ večeras od 22:30 kao i za film „Kerol“ večeras od 22 sata.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *