Kako je Kameron Dijaz smela da ostari?!

kameron dijazOno što me je nateralo da o ovome pišem nije samo moj lični animozitet prema „novinarima“ i „urednicima“ koji se kriju iza ovakvih tekstova i naslova, ne ni iziritiranost upravo ovim člankom, ne ni moja posebna naklonost prema navedenoj glumici, već komentari čitalaca.

Najpre „istomišljenici“. Šta su Kameron Dijaz zamerili/ komentarisali, pored toga što su se složili da sada izgleda kao „bakica“ (valjda su ovim deminutivom smekšali reč „baba“ da im je dozvoljeno):

– Izgleda starije od pojedinih čitateljki koje su, inače, par godina starije. Doduše, ne videsmo i fotografije tih lepotica, pa bih onda i ja mogla reći da sam mnogo bolja riba, nego što je Dijazova ikad bila (naravno, uz molbu da oni koji me znaju lično, ne komentarišu);

– Na stranu to što je „bila“ lepa zavodnica, ali kako to da nije na svet donela naslednika/cu, nego da završi „kao usedelica“;

kameron-dijaz– Bilo je i onih „neprobirljivih“ koji kažu „a joj kume ja bih to i dalje“. Kladim se da bi, kad bi Kameron stupila pred dotičnog, piškio u sopstvenim gaćama od straha, ali ovako online, junačina verovatno „može“ još i Džuliju Roberts i Moniku Beluči istovremeno!

– Tu su i oni koji „ocenjuju“ da zapravo lepo lice nikada nije ni imala, samo telo. Verujem da bi se i s ovim slučajem desilo isto što i onim iz treće stavke.

– Na kraju, tu su i oni koji kažu da je za fotografiju „baka Kameron“ kriv fotošop, odnosno nedostatak istog. E neka su joj rekli!

Ako mislite da su baš ove „bistrice“ na mene ostavile najjači utisak, varate se! Zapravo, ova vest podeljena je na Fejsbuku. Interesantno je da „tamo“ skoro nikome nije „promakla“ činjenica, koja „Blicu“ očigledno jeste:

– da je od prve do poslednje fotografije koju su objavili prošlo 20 godina,

komentari na Blic-u– da je ova žena i dalje lepa

– i da svako od nas ima fotografiju na kojoj izgleda onako kako ne bi voleo da ga iko ikada vidi.

Razlika je samo što ne vlada toliko interesovanje „medija“ za fotke tek bilo koga!

Jedan komentar je ipak najbolje objasnio ono nad čim se „Blic“ čudio:

„To se u medicinskoj terminologiji zove fiziologija starenja. Obzirom da „fizioloski“, podrazumeva nesto NORMALNO, ova žena je samo ostarila. Ovo su pojave koje su normalne za ženu u njenim godinama, ali ona nema 62 Pinkova kanala da joj ispiraju mozak svojim idealima lepote“ kaže u komentaru izvesni Max Power.

A vi dragi čitaoci kad poželite da „opletete“ po nečijim godinama i izgledu, kad se isčuđavate (ko moji ukućani često) “ kako je taj i taj glumac/glumica ili pevačica/pevač  ostario/la“ pogledajte najpre sebe u ogledalu, ili svoje slike od ranije, a još bolje poslušajte jednu sjanu pesmu Masima Savića „Iluzionist“ koja savršeno objašnjava prirodnu lepotu starenja.

A što se tiče Kameron Dijaz, meni je simpatična glumica, čak je par puta umela i da me zasmeje, ali ne branim je zato. Mnogo puta je rekla da nema nameru da se podvrgava operacijama, čak nedavno pozvala žene da svoje intimne delove ostave „u prirodnom stanju“ i na taj načun poštuju sebe i svoje telo. Šokantna izjava za glumicu, od koje se očekuje da bude uvek „sređena“, negovana i lepa (pa makar i uz pomoć plastičara) i kojoj je izgleda zabranjeno da nikad, nikad ne ostare!

Kameron Dijaz ostarila, sram je bilo!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *