Kako Goblini najavljuju prvi album nakon 14 godina?

Goblini-txtPank rok bend Goblini objavio je trejler za novi spot „Deca iz komšiluka“, kojim najavljuju povratnički CD album „Roba s greškom“.

Spot „Deca iz komšiluka“ pojaviće se na You Tubu u ponedeljak, 28. oktobra.

„Trejler za naš prvi spot singl trebalo bi da ljudima da do znanja u kojem pravcu će sve to ići, a sam spot, koji će uskoro biti premijerno emitovan, trebalo bi da jasno podvuče samu poruku pesme“, kaže frontmen Branko Golubović-Golub.

„Robu s greškom“ objaviće polovinom novembra na CD-u promoterska kuća Long Play, a to će biti Goblinima prvi album još od „Re-Contra“ iz 1999. godine.

Goblini su 1992. godine u Šapcu osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Golubović. U karijeri su objavili četiri studijska albuma: “Goblini” (1993), “Istinite priče 1.deo” (1994), “U Magnovenju” (1996) i “Re-Contra” (1999), dva koncertna izdanja “Live in KST” (1995) i “Turneja u magnovenju” (1998), kao i kompilacijsko izdanje “Najbolje priče” iz 2004. godine.

Izvor: Long play

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *