Kako da promenite uverenja koja vas sprečavaju da se u potpunosti ostvarite

Da li ste razmišljali o tome da i neka neadekvatna naša ponašanja ili bolest za nas mogu da imaju jednu pozitivnu svrhu?

Uverenja koja nas sprečavaju da budemo duhovno ispunjeniji, srećniji, zdravstveno bolje upravo za nas imaju i neku pozitivnu svrhu zbog koje ih se držimo.

Zvuči čudno, ali kada pažljivije promislite može da ima smisla.

Kako da promenite uverenja koja vas sprečavaju da se u potpunosti ostvarite, kako da osvestite način na koji su razmišljali vaši predci iako nemate nadprirodne moći i uđete u teta stanje, a da pri tome ne zaspete poslušate u novoj emisiji „U ritmu zdravlja“.

Po prvi put u medijima u Nišu predstavljamo theta healing. Budite otvoreni za nova saznanja i poslušajte šta Tamara Kostić Pahnoglu i Nikos Pahnoglu iz kluba „Harmonija“ imaju o ovome da vam kažu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *