Kako da parfem duže miriše na vama

Naneti na zglob ali ne trljati Foto: Super radio

Naneti na zglob ali ne trljati
Foto: Super radio

Parfem trebate staviti toliko na sebi da se oseća na metar od vašeg tela, sve što se oseća na većoj razdaljini – nepristojno je. Bez obzira na to, mnogi bi želeli da budu kao osobe koje sretnemo na ulici čiji se parfem oseća dugo, dugo iza njih i verujemo da su se namirisali pre mnogo sati. Rešenje nije politi se parfemom i mirisati „na kilometar“, već kako ga naneti a da duže mirišete.

Miris na vama će trajati duže ako ga nanesete na takozvane pulsne tačke: zglobovi, s unutrašnje strane laktova, iza uva, na dnu grla. Parfem duže traje ako ga nanesete na kožu, a ne na odeću.

Prilikom stavljanja parfema na nadlanicu većin ljudi pravi grešku – protrljaju obe nadlanice, ali ovo ne pomaže da parfem ostane postojan nego suprotno, jer se na ovaj način razbijaju molekuli parfema i uništava se prava srž mirisa.

Da parfem ne bi promenio mirisnu notu bitno je držati ga na mračnom mestu jer svetlost može promeniti njegova svojstva.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *