Kako da ispuckate kokice mobilnim telefonom? (video)

alcatel-ot-easy-db-1Pogledajte klip koji je snimljen pre mnogo godina. Ovi mladi ljudi zabavljajući se došli su do zanimljivog otkrića, da je moguće ispuckati kockice uz pomoć mobilnih telefona. Da li je i danas tako nešto moguće, kada je tehnika dosta uznapredovala?

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

2 komentara na “Kako da ispuckate kokice mobilnim telefonom? (video)

  1. Cista montaza.

    Kad bi ovo bilo moguce, mi verovatno ne bisno bili zivi do sada, koliko smo okruzeni telefonima 🙂
    0
  2. Postajete Telegraf. Cemu ovakve vesti? Budite novinari, pratite desavanja u gradu i pravite prave vesti. To vam stvarno lepo ide. Previse je portala koji objavljuju ovakve gluposti. Ne treba vam to. Ali ako ste bas hteli ovime da se bavite, onda ste mogli da odgovorite Telegrafu i slicinima koji su objavili ovo, pa pisete o ovom linku http://youtu.be/cYPP2jhSLqw ili o ovom http://youtu.be/ZxUP-pzNUQU. Verujem da i u redakciji imate dovoljno telefona, pa da sami izvedete eksperiment i onda pisete o tome.

    Ovako je bas jadno. Ne treba vam to. Pustate dobru muziku i imate lepe tekstove. Molim vas, nemojte da spadate na ovaj nivo.
    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *