Kako da 10 knjiga kupite za 999 dinara?

Foto: Super radio

Foto: Super radio

Ukoliko volite da čitate izdanja Idavačke kuće „Laguna“ lepa vest za vas je da 10 knjiga možete kupiti za 999 dinara. Ova prolećna akcija počela je danas u 10 sati i trajaće do 30. aprila.

Kupovina knjiga po ovoj sniženoj ceni moguća je isključivo reko sajta knjižara Delfi, a za 999 dinara moguće je kupiti 10 Laguninih izdanja.Ukoliko prilikom poručivanja knjiga vas zbuni puna cena knjiga, ne brinite čim u korpu dodate 10 knjiga vaš račun se automatski smanjuje na 999 dinara. Za sve one koji naruče u vrednosti od preko 2000 dinara poštarina je besplatna.

Naš predlog je da već danas, posetite ovaj link, pogledate spisak knjiga i obnovite svoju kućnu biblioteku u ovoj prolećnoj akciji.

 

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *