Kako besplatno studirati u Francuskoj?

stipendije francuske vlade txtUkoliko i vi nastavak svog školovanja vidite u Francuskoj, evo šanse da saznate kako to finansirati.

Francuski institut u Srbiji – Niš organizuje prezentaciju o studiranju u Francuskoj i o stipendijama Vlade Francuske za studente iz naše zemlje.

U petak, 12. decembra, ove prezentacije biće održane na dve lokacije: od 12 sati na Filozofskom fakultetu (sala 434) i od 14.30 časova na Elektronskom fakultetu (amfiteatar A1).

Na prezentaciji će biti reči i o raznim drugim stipendijama, budući da je zainteresovanost za studiranje u Francuskoj velika, te stipendije daju Vlade Srbije i Francuske, ali i brojne francuske ustanove i preduzeća (regioni, visoke škole, fondacije).

Ovaj projekat traje od 2002. godine, a do sada je više od 350 stipendija podeljeno za duge boravke u Francuskoj, za studije iz raznih oblasti.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *