Kako do besplatne karte za koncert YU Grupe?

yu grupa najava 45 godina Legendarna YU grupa proslaviće svoj jublej, 45 – ti rođendan, koncertom u Nišu u petak 2. septembra 2016. od 21 sat u dvorištu Banovine. Samo dan ranije, vama se pruža mogućnost da preuzmete svoju besplatnu ulaznicu.

Za besplatnu koncertnu kartu potrebna je samo vaša dobra volja i pet minuta vremena.

Organizatori koncerta pripremili su pet besplatnih karata za dobrovoljne davaoce krvi. Svoju kartu mogu dobiti prvo petoro davalaca koji krv daju u četvrtak 1. Septembra od 8 sati u Sali Zavoda za transfuziju krvi.

Oni koji ne budu imali sreće Ulaznice za koncert se prodaju po ceni od 800 dinara u muzičkim radnjama CD Sound music shop i Energy music shop kao i u turističkoj agenciji Big Star.

Na samom ulazu cena karte biće 1000 dinara.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *