Kakav nam miš stiže nakon onog osetljivog na dodir?

genius cam mouse tekstKompanija Džinijus (Genius) napravila je jedinstveni miš za računar, prvi na svetu takve vrste – ima integrisanu kameru.

Ona je smeštena sa donje strane miša, a korisnicima omogućava da u trenu uhvate zanimljive momente, naprave fotografiju papirnog dokumenta ili očitaju QR kod bez potrebe za pomeranjem ruke i traženjem drugog uređaja.

Kameru, rezolucije 2 megapiksela, aktivirate jednostavnim povlačenjem poklopca na sočivo, nakon čega je ona trenutno spremna za rad. Moguće je, takođe, i snimiti video.

Fotografije koje napravite Džinijus Kem mišem (Genius Cam Mouse) mogu se automatski prebaciti na društvene mreže, a u paketu sa mišem dolazi i softver za obradu fotografija.

Ovaj, trenutno, jedinstveni miš radi na gotovo svim površinama i odlično funkcioniše za uobičajene i kancelarijske poslove. Na računar se spaja putem USB kabla. Očekivana cena u Srbiji je oko 2.800 dinara.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *