Kad se lekari late pera

biblioteka-narodna-tekstDoktorski poziv deluje kao jedan od najtežih, najnapornijih. Briga o ljudima, pomislili bi mnogi, ne ostavlja puno slobodnog vremena. Ipak, već dve godine postoji udruženje koje okuplja lekare pisce. Osim lečenja ljudi, oni imaju vremena i da stvaraju, da se kreativno izraze rečima.

Udruženje „Vidar“ je, kako kažu, prvo i jedino u svetu udruženje lekara pisaca – nestranačko, nepolitičko, nevladino i neprofitabilno, koje za cilj ima književno stvaralaštvo, a delatnost ostvaruje na teritoriji Srbije.

Udruženje lekara pisaca „Vidar“ u četvrtak, 28. maja, u Čitaonici Narodne biblioteke „Stevan Sremac“, imaće književno veče na kom će se predstaviti kako kreativni lekari iz Niša, tako i njihove kolege iz Beograda.

Na promociji u Narodnoj biblioteci predstaviće se Radmila Šehić (Beograd), Mirjana Bogdanović (Beograd), Branislav Goldner (Beograd), Ljiljana Mitrović (Niš), Nebojša Đorđević (Niš) i Kadivka Stevanović (Niš).

Početak promocije zakazan je za 19 časova.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *