Kabare kao podsetnik na prošla muzička i poetska vremena

da to su bili dani txtNa sceni Doma vojske, 4. februara od 20 sati očekuje nas kabare pod nazivom “Da, to su bili dani”.

Ovaj kabare predstavlja omaž velikim pesnicima: Dušku Trifunoviću, Milošu Crnjanskom, Lazi Kostiću, Tinu Ujeviću, Viti Nikoliću…

Kabare je u izvođenju glumaca Nebojše Dugalića i Borisa Pingovića, uz muzičku pratnju na gitarama Nine Ćosić i Pece Đokića.

Muzika koja prati kabare je iz opusa poznatih izvođača:Josipe Lisac, Azre, Đorđa Balaševića, Indexa, Santane, Bjelog dugmeta, Erika Kleptona, grupa Leb i Sol i Vaya con Dios.

Ovo je pokušaj da oživimo neka prošla muzička i poetska vremena, da se podsetimo naših izvora i uzora koji su uticali na formiranje naših ličnosti. Izbor je ličan, bezobrazno ličan, bez namere da se bavimo trendovima, a ono što sve povezuje je naše viđenje svega toga. Imamo nameru i ideju da kabare oživi i da se razvija kao i da na svakom imamo gosta večeri. To će biti naši prijatelji i istomišljenici.

Kaže Boris Pingović, dok Nebojša Dugalić dodaje:

Muzika i poezija su jezici kojim je čovek najživlje oglasio ono najtananije u tajni svoga postojanja. Od toga koliko smo kadri da taj glas čujemo i prepoznamo, koliko smo mu saglasni, zavisi i to kako se glasimo i oglašavamo u svom trajanju.

Od danas karte se prodaju u knjižari „Indigo“ od 09 do 21h od ponedeljka dosubote i u Happy House -u od ponedeljka do petka od 16 do 20h i subotom od9 do 15h.Karte možete kupiti u Domu Vojske od ponedeljka 19. januara od 10:30 do17:30h.

Info, rezervacije i grupne posete 065 404 21 17. Cena karte je 550 dinara za parter i 450 dinara za balkon.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *