Jubilarna deseta emisija na relaciji Zenica-Niš

I ovog utorka od 18.30h spajamo dva studija i dva grada.  U jubilarnoj desetoj omladinskoj emisiji „Zenica-Niš calling“ koju realizuju „Super radio“ i radio „Active“ iz Zenice, pričamo o organizacijama koje su pokrenule projekat „(Re)Connecting a region“. U niškom studiju je gost predsednik upravnog odbora „Centra za unapređenje društvene svesti – Super građanin“ Boban Kocev, dok je u zeničkom studiju gost projektni koordinator organizacije „Naša djeca“ Aldin Vrškić.

U rubrici „Čaršijom“ predstavljamo vam organizacioni tim koji radi na emisiji „Zenica-Niš calling“.

Spremili smo vam i nagrade. Oni koji su iz Zenice, mogu osvojiti CD Acitve poezije i bedž, kao i mogućnost da nakon preuzimanja nagrade provedu dva sata na radiju Active.

Nagrada za one koji žive u Nišu je da dva sata provedu sa ekipom „Super radija“ i da u etru dobiju svojih „Pet minuta slave“. Za to vreme će moći da podele šta žele sa našim slušaocima, bez omalovažavanja ili vređenja bilo koga.

Naše sugrađane u Nišu i Zenici pitali smo šta za njih znači „Super radio“, „Super građanin“, „Radio Active“ i „Naša djeca“.

U rubrici „Raja iz kraja“ predstavljamo vam bend „totalni klošari“ i muzičara Ada Čurukovića.

Donosimo vam vesti iz Niša i Zenice, kao i novosti vezane za nevladin sektor i konkurse za mlade.

Emisiju „Zenica-Nis calling“ realizuju radio stanice civilnog sektora Radio Active iz Zenice i Super radio iz Niša, odnosno udruženja koja su njihovi osnivači – „Naša djece“ iz Zenice i „Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin“ iz Niša, a u okviru projekta “(Re)connecting a region”, uz finansijsku podršku „Švajcarskog nacionalnog saveta mladih“. Mentori na projektu su novinarke iz Radio 3FACH iz Lucerna i Radio RaBe iz Berna.

Emisiju možete preslušati OVDE.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *