Jubilarna 20. emisija „Između korica“

Jun smo započeli gostovanjem jednog niškog pisca, a u jubilarnoj emisiji ponovo imamo gosta! Miloš Petković, niški pisac (epsko)fantastičnih knjiga, poznat kao jedini srpski pisac koji je pre 30-te godine objavio 2 trilogije, biće kod nas u studiju i govoriti o jednom novom projektu. Naime, on je urednik zbirke „Čuvari zlatnog runa – zbirka priča Homolja i Zvižda“, u kojoj je okupljeno 30-tak domaćih pisaca svih godišta.

Pored toga, u rubrici „Knjiga ili film“ imaćete priliku da čujete o knjizi koja se smatra klasikom i filmu koji bi to svakako trebao da bude – „Ubiti pticu rugalicu“. Ovaj put, Mihajlu se dopao moj predlog, a imaćete priliku da čujete i zašto.

Ana Nikolić u večernjoj školi osvrće se ponovo na književnost za mlađe generacije, a vezano za putopise – govoriće o knjizi „Kroz pustinju i prašumu“ Henrika Sjenkjeviča.

Očekuju vas odlične preporuke i sjajna muzika, budite uz Super radio od 18 sati!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *