Jubilarna 10. emisija „Prirodnim tempom“

Već destu nedelju za redom približavamo se prirodi zajedno sa našim slušaocima! Povodom našeg jubileja, danas imamo izuzetno zanimljive goste kojima ćemo prepustiti veći deo ovonedeljne emisije.

  • Na Kopaoniku uveliko traje kongres studenata biologije pod nazivom “Simplast17”! O ovome ćemo govoriti sa Irenom Todorović, koordinatorkom organizacionog tima , a možda nam se pridruži i neko od predavača!
  • O “zelenom filmskom festivalu” u Beogradu (8th International Green Culture Festival GREEN FEST) sa nama će govoriti Ivana Jovčić (direktorka festivala) i Vladan Šćekić (selektor filmskog programa). Ovaj fenomenalni svetski poznat festival se održava u Beogradu, od 14. Do 17. novembra, a više o svemu tome govoriće nam naši sagovornici.

Pored glavnih tema pričaćemo o najmanjoj sovi u srbiji (Glaucidium passerinum), pojasnićemo vam kakvo je to solarno drveće niklo po našem gradu i najavićemo neka zanimljiva predavanja. Za kraj govorimo o završnoj izložbi projekta našeg biološkog društva “Dr Sava Petrović”.

Ko bi rekao da smo već stigli do jubilarne desete emisije? Nastavićemo istim tempom i u buduće, a vi budite sa nama danas od 17:00.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *