Još samo 8 dana do niškog Izazova

izazov tekstDa li ste spremni za 1500 metara staze i 20 prepreka koje će vam ubrizgati dodatni adrenalin i naterati vas da se dodatno oznojite i stignete do cilja? Nakon Izazova u Tvrđavi, parku Svetog Save i trke u centru grada, ovogodišnji Izazov se seli u  park Čair. Prijave su otvorene, požurite!

Trka sa prirodnim i veštačkim preprekama zakazana je za nedelju 22. maj od 12 sati u parku Čair. Dužina ovogodišnje staze je 1500 metara, a ona će sadržati 20 prirodnih i veštačkih prepreka. Takmičenje je zamišljeno u dve kategorije: muškoj i ženskoj, a prijave su otvorene.

Kako biste se prijavili, potrebno je da na mejl izazovchallenge@gmail.com pošaljete ime i prezime, broj telefona, datum rođenja kao i naziv sportske discipline kojom se bavite.

Kotizacija za učešće u trci je 0 dinara.

Dakle nema finansijskog izgovora, šta čekate?

Prijavite se na vreme jer ovo nije obična trka, ovo je:

  • trka koja vas tera da se motivišete i razmišljate
  • trka koja vas tera da ispitate svoje granice izdržljivosti
  • trka koja će vas oznojiti, uprljati i dodati dozu adrenalina.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *