Još malo ostalo do Nove Godine, a mi imamo predloge za vas

Jeste li odlučili kuda ćete za Novogodišnje i Božićne praznike? Ukoliko niste mi imamo predloge za vas.

Klubove, diskoteke i kafane nećemo promovisati u ovoj emisiji (bar ne današnjoj) ali ko zna možda je neka od ovih ideja osmišljena baš u vašoj omiljenoj kafani.

Tradicionalni Novogodišnji koncert Omladinske filharmonije najavljujemo sa dirigentom Zoranom Andrićem, a novoosnovanu platformu za traženje posla posaozamlade.rs sa Kristinom Petrović iz Kapital magazina.

Roman prvenac Rekvijem za ratnika nam predstavlja sam autor gospodin Boban Vučković, a ekspedicije preko 8000 metara nadmorske visine predstavnik Planinarskog saveza grada Niša Vladislav Cenić.

Još malo o sportu, ali amaterskom i finalu Amaterske košarkaške lige sa Milanom Jovanovićem.

Jovan Milić nam kaže „Svi smo mi Deda Mraz“ a u čemu se sastoji ova humanitarna akcija reći će nam on.

Ukoliko ste pak planirali da pokrenete svoj posao Milivoje Jovanović nam predstavlja „Pokreni se za posao“.

Studenti Ekonomskog fakulteta takođe su u Novogodišnjem raspoloženju i organizuju humanitarnu karaoke ćurku, dok nasm muzičko – scenski spektakl i novogodišnju predstavu najavljuje Katarina Grubišić iz studija glume Teatar.

Niški sastav Hazel ima svoju svirku, a testiraćemo ih uživo u studiju Super radija danas.

Predstavljamo vam rad hora Grazia, sa Suzanom Petrović, ali i program kluba Feedback sa Marijom Jović.

Slušamo se od 12 do 15 sati na Super radiju.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *