Još jedna akcija „Moja podrška dojenju“ u Nišu

Sa prethodne akcije Foto: "Moja podrška dojenju"

Sa prethodne akcije
Foto: „Moja podrška dojenju“

Nakon mesec dana, u Nišu će opet biti održana akcija „Moja podrška dojenju“. Organizatori pozivaju mame sa bebama i tate, kao podršku, da prisustvuju ovoj akciji koja će biti održana u Planinarskom domu u subotu 7. septembra.

Druženje počinje u 17 sati, a mame svoj dolazak mogu najaviti putem fejsbuk grupe „Moja podrška dojenju“. U slučaju kiše, mesto održavanje će naknadno biti poznato.

Tema okupljanja je „Dobar start = dojenje za 5“. O ovoj temi će pričati Tereza Kis Miljković, savetnica za dojenje, a najavljen je dolazak pedijatra i patronožne sestre.

Akciju organizuje inicijativa „Moja podrška dojenju“ koja je pre 4 meseca u okviru grupe za podršku dojenju pokrenuta na Fejbuku, a do sad su uspešno održali 3 akcije širom Srbije. U Nišu 1. juna, 6. jula i 4. avgusta.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *