Još jedan četvrtak između korica

Izvor: Pinterest

Leto nam je konačno stiglo, i sve one zimske (ne)aktivnosti poput maratona filmova i serija pod ćebetom, ili čitanja u kišno popodne pored grejnog tela, mogu se zameniti – čitanjem u prirodi! Parkovi su ozeleneli, cveće na terasama procvetalo, a ovaj sastav za treći razred kreće se ka jednoj poenti – ništa lepše od omiljenog napitka (kafe, čaja, limunade) u sopstevnom kutku leta – bilo da je u pitanju terasa, dvorište ili park.

Super radio i ekipa emisije „Između korica“ tu su da bi vam ponudili pregršt izbora za ovakvu vrstu uživanja.

Današnja ponuda sastoji se od sledećih specijaliteta:

  • u rubrici „Preporuka“ predstavljam vam delo Brendona Sandersona, čoveka kome je pripala čast da završi sagu „Točak vremena“ Roberta Džordana, nakon što je autor preminuo
  • sa Mihajlom Ilijićem predstavljamo knjigu i film „Tajni život pčela“,
  • a Ana Nikolić ostaje kod putopisa i, u prethodnoj emisiji pominjanih, „Pisama iz Italije“ Ljubomira Nenadovića.

Kao i svake nedelje, nagradu za srećnog slušaoca obezbeđuje izdavačka kuća Laguna, a ove nedelje najbrži slušalac osvaja knjigu „Nemanjići: U ime sina“ Vladimira Kecmanovića i Dejana Stojiljkovića, a koju je ilustrovao Dragan Paunović.

Budite uz Super radio od 18 sati.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *