Jam Station: Ministre dobrodošli na Nišville!

Ministarstvo-txtNiški sastav Jam Station koji je prethodnih meseci promovisao Nišville uličnim svirkama u velikom broju gradova Srbije, tokom nedavne posete Beogradu, a posle nastupa ispred Kulturog centra Beograda, iskoristio priliku da se slika sa stalnom scenografijom na svojim svirkama ispred Narodne skupštine i Ministarstva kulture, koje ni prošle ni ove godine nije podržalo Nišvile.

Suprotno metodi sadašnjeg ministra kulture, a nekadašnjeg dirigenta Beogradske filharmonije Ivana Tasovca, koji je svojevremeno osmislio marketišku kampanju BF uz transparent “Hvala što ne dolazite” i uličnim koncertom u Ulici Strahinjića Bana”, muzičari iz grupe su poželeli dobrodošlicu poslanicima Skupštine Srbije i posebno Ministarstvu kulture, čijih predstavnika već godinama nema na Nišvilu.

Ako je uopšte potrebno neko objašnjenje, članovi benda kažu da je “Dobrodošli na Nišville” poruka predstavnicima Ministarstva da konačno dođu na Nišville i lično se uvere o kakvom je festivalu reč, pa da tek na osnovu toga donose zaključke.

Ministarstvo txt SkupstinaTxt2

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *