Izvučeni dobitnici karata za Lovefest!

I ove godine u Vrnjačku banju sliva se reka ljubitelja dobrog zvuka!

Iako su organizatori Lovefesta najavili da će poslednji kontigent ulaznica po specijalnoj ceni biti u prodaji do 27. jula u ponoć, sva je prilika da će se trodnevni kompleti karata rasprodati i pre finalnog roka. Posle 27. jula karte će poskupeti i dostići svoju punu cenu. Ineteresovanje za Heineken Lovefest oborilo je prošlogodišnji rekord, a ulaznice se još samo nekoliko dana mogu naručiti putem sajta.

Super radio je u tri kruga nagradne igre obradovao 30 slušalaca koji će dobiti svoju narukvicu 1. avgusta.

U poslednjem krugu ostavljali ste komentare ispod teksta na našem sajtu, a sada je vreme da objavimo 13 srećnika koji idu na Lovefest:

 1. Kristina Radenković
 2. Luka Veličković
 3. Srđan Ilić
 4. Jovana Milosavljević
 5. Tamara Mijajlović
 6. Ivana
 7. Terema
 8. Miloš Pavlović
 9. Sandra Jovanović
 10. Marija
 11. Aleks
 12. Andrija Čolić
 13. Ana Tatalović

Svi dobitnici biće kontaktirani na mejl povodom preuzimanja karata. Čestitamo svima koji su karte dobili, a svima ostalima želimo više sreće u našim narednim nagradnim igrama!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *