Između korica sa Dejanom Stojiljkovićem

Za sve ljubitelje domaće književnosti, posebno niškog talasa, sada u usponu, sutra izlazi novi dragulj – roman „Olujni bedem“, nastavak romana „Duge noći i crne zastave“ Dejana Stojiljkovića.

Ovim povodom, naš gost u emisiji „Između korica“ danas je upravo on – Dejan Stojiljković. Saznaćemo nešto više o knjizi koja zvanično izlazi sutra, dok svi koji žele da dobiju potpisan primerak od ponedeljka mogu da ga naruče na sajtu Lagune, u pretprodaji.

Osim toga, očekuju vas naše standardne rubrike – „Knjiga ili film“, „Večernja škola“, najnovije vesti iz književnosti i anketa u kojoj ćete saznati da li naši sugrađani čitaju po preporuci.

I dalje se bavimo nekom „prizemnom naučnom fantastikom“ što reče neko, serijalom knjiga i serijom „Prostranstvo“, sa naglaskom na prvom delu – „Buđenje nemani“.

A što se lektire tiče, rešili smo da je krajnje vreme, da pred 125. godišnjicu rođenja Ive Andrića, danas popričamo sa Anom Nikolić i o njemu.

Budite uz Super radio od 18 sati, očekuju vas i nagrade!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *