Između korica – godinu dana kasnije

Ekipa emisije „Između korica“ daleko je dogurala – već godinu dana vam preporučujemo knjige, filmove, popularizujemo lektiru i bombardujemo razmišljanjima o manje povezanim temama.

U prvoj emisiji posle reflektivnog rođendana, vraćamo se sa skoro standardnim konceptom – jedna preporuka knjige, jedna analiza knjige i filmske adaptacije i… pa jedno iznenađenje.

U stvari, toliko smo imali specifičnih rubrika, da nam je specijal rubrika gotovo postala standardni koncept.

Ovaj put, Ana Bjes bila je na promociji knjige Marka Vidojkovića i uspela da ga kratko ispita o spektru različitih tema. Kako je prošlo njeno vatreno krštenje i, glavnija tema – da li je pisac institucija (i da li uopšte to treba da bude) – čujte od 18h.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *