Izložba u Velikoj sali Oficirskog doma za Noć muzeja

EU izlozba tekstZnačajan jubilej – decenija i po podrška Evropske unije našoj zemlji biće obeležen većeras na manifestaciji Noć muzeja. U Velikoj sali Oficirskog doma posetioce očekuje izložba „EU i Srbija: 15 godina partnerstva“.

Evropska unija i Srbija još od 2001. godine zajedničkim snagama sprovode uspešne projekte širom zemlje, a oni su podstakli razvoj i doneli korist građanima. Oblasti su raznolike od infrastrukture, obrazovanja preko zdravstva ali i zaštite životne sredine.

Na večerašnjoj izložbi u Velikoj sali Oficirskog doma biće predstavljan delić partnerstva, koje ima za cilj da Srbiji pomogne da sprovede reforme i postane punopravna članica Evropske unije.

Organizator izložbe je EU info kutak Niš.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *