Izložba „Oboji (mi) misli“ u kafeu „Dnevna soba“; autorka izložbe u studiju Super radija

Njene misli su u bojama, a njene boje se jedna preko druge prelivaju stvarajući neočekivane efekte. Ona je Emilija Antić, mlada umetnica iz Niša, po struci turizmolog. Slikarstvom se bavi tek nešto manje od dve godine, ali njen jedinstveni stil već joj je doneo uspehe.

Članica je udruženja likovnih umetnika „Luna“, sa kojima je učestvovala na dve grupne izložbe, a u nedelju je otvorila prvu samostalnu izložbu u kafeu „Dnevna soba“ u Nišu.

Emilija je gostovala u emisiji „Coolminacija“ i predstavila nam svoj rad. Intervju možete čuti na linku:

Kafe „Dnevna soba“ nastavlja sa predstavljanjem mladih umetnika i već u subotu u emisiji „Coolminacija“ ugostićemo još nekog od njih.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *