Izložba minijaturne grafike

pozivnica Samostalnu izložbu haiku grafike, mlade dizajnerke Sari Nakaniši iz Japana, Nišlije će moći da pogledaju do 17. februara u galeriji Niškog kulturnog centra.

Sari Nakaniši se i prošle godine predstavila niškoj publici na grupnoj izložbi Plavi jahač. Postavku ovogodišnje samostalne izložbe čine 45 opremljenih grafika u tehnici bakropis.

Otvaranje izložbe je u četvrtak 31. januara 2013. godine od 19 sati u Galeriji Niškog kulturnog centra. Na orvaranju izložbe niški pesnici Branislav Brzaković i Dušan Mijalović Adski čitaće haiku pesme, a biće i promovisan novi broj Haiku novina.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *