Izložba fotografija fotokonkursa „Gljive grada Niša“

Foto: Biološko društvo „Dr Sava Petrović“

Ovogodišnji, treći po redu, projekat „Divlji Viki Parkovi“, Biološko društvo „Dr Sava Petrović“ organizovalo je u saradnji sa Vikimedijom Srbije, a projekat se bliži kraju.

Danas od 19 sati, u Deli prostoru, biće otvorena izložba radova sa fotokonkursa „Gljive grada Niša“.
Ova svečanost samo je kruna projekta tokom kojeg su članovi društva uspeli da istraže faunu dnevnih leptira našeg grada, kao i da u saradnji sa Gljivarskim društvo Niša digitalizuju znanje o gljivama grada, te organizuju fotokonkurs na koji je pristigao veliki broj radova.
Imaćete priliku da vidite fotografije, čujete nešto o živom svetu koji naseljava Niš, pogledate žive primerke gljiva i čujete nešto i o samoj Wikimedia Serbia i digitalizaciji znanja na istoj. – kažu organizatori
Na ovoj manifestaciji biće proglašeni i pobednici fotokonkursa „Gljive grada Niša“.
Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *