Izložba Foto udruženja u Društvu arhitekata, u društvu Esperanto udruženja

U decembru u Nišu ne manjka kulturnih događaja. Foto udruženje „Suva planina“ predstavlja se jedanaestom po redu izložbom fotografija. Izložba će biti otvorena 13. Decembra, u galeriji „Društva arhitekata“, sa početkom u 18 časova.

Nizom klupskih izložbi, kroz jedanaest godina postojanja, članovi udruženja se zalaže za širenje kulture fotografije i okuplja ne samo domaće već i inostrane fotografe, a ove godine izlagaće i fotografi iz Ukrajine, Rumunije, Makedonije, Bugarske, Rusije i Engleske.

A kako je ovu godinu UNESCO proglasio godinom Lazara Ludviga Zamenhofa (sto godina od njegove smrti), tvorca međunarodnog jezika Esperanta, Foto udruženje „Suva planina“ naglašava svoju saradnju sa Železničarskim esperantskim udruženjem „Mile Veličković“ iz Niša posvećujći im deo izložbe.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *