Izlet do srpske piramide

Foto: Super radio

Foto: Super radio

Akcija „Svi u prirodu“ nastavlja se i ovog vikenda, i to izletom do Bovanskog jezera, Sokobanje i srpske piramide – Rtnja.

Savez za rekreativni sport, u nedelju, pruža svim ljubiteljima prirode i onima koji žele da promene gradsku sredinu za livade i pašnjake, mogućnost da posete Bovansko jezero, Sokobanju i planinu Rtanj. U nedelju 11. avgusta, svi koji budu krenuli na ovaj mini izlet imaće mogućnost da se kupaju i posete Bovansko jezero, da ostanu u centru Sokobanje ili da krenu na uspon na Rtanj.

Cena karte je 600 dinara, i može se kupiti u prostorijama Turističke organizacije Niša u Voždovoj ulici. Radno vreme je radnim danima od 8 do 19 sati, a telefoni TON-a: 521-321 i 523-118. Akcija „Svi u prirodu“ organizuje se pod pokroviteljstvom Grada Niša i Uprave za obrazovanje, kulturu, omladinu i sport.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *