Izlet do Kopanika, akcija Svi na sneg

KopaonikSavez za rekreativni sport grada Niša i ovog vikenda organizuje jednodnevni izlet u prirodi. Ovog vikenda destinacija za ljubitelje prirode je Kopaonik.

Prema najavama, polazak je planiran za 7 sati sa parkinga kod tvrđavskog mosta.

Mesto se može rezervisati u Turističkoj orgnaizaciji grada Niša, po regresiranoj ceni od 800 dinara, a kancelarija TON-a u Voždovoj ulici je otvorena svakog radnog dana od 8 do 19 sati i subotom od 8 do 12 sati.

Svaki putnik je za 800 dinara i osiguran, a uz vođu puta i rekreatora obezbeđena je i lekarska ekipa.

Akcija Svi na sneg trajala je od januara do marta meseca, a prema podacima Saveza za rekreativni sport za tri meseca koliko je akcija trajala putovalo je oko 500 ljudi na jednodnevne izlete.

Prema najavama, akcija će biti nastavljena pod nazivom „Svi u prirodu“.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *