Izlet iz Niša: upoznajte lepote Prolom banje

Foto: Wikipedia

Foto: Wikipedia

Ukoliko želite da provedete nedelju 20. novembar van gradskske gužve imamo rešenje za vas. Predstavljamo vam akciju „Svi u prirodu“ Saveza za rekreativni sport grada Niša.

Lep sportsko – rekreativni dan zamišljen je za nedelju 20. novembar u Prolom banji.

Nakon izleta na Staroj planini, Kopaoniku, Sokobanji, Savez za rekreativni sport grada Niša ove nedelje vam predlaže Prolom banju.

Polazak je planiran za 7 sati sa parkinga kod Gradske kuće, a cena kotizacije je 600 dinara.

Svaki učesnik akcije „Svi u prirodu“ je osiguran, a uz rekreatora obezbeđen je i lekar.

Mesto po reggresiranoj ceni možete rezervisati u poslovnici agencije „MM transport“ na Bulevaru 12. februar broj 35, preko puta pomoćne autobuske stanice. Radno vreme agencije je od 8 do 19 sati radnim danima, kao i subotom od 9 do 14 sati.

Akcija se realizuje pod pokroviteljstvom Grada Niša – Uprave za omladinu i sport.

Kako je bilo na akciji „Svi u prirodu“ u Sokobanji pogledajte ovde. 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *