Iz Labeerinta u svet – književno veče posvećeno Polu Osteru

Klub Labeerint poziva ljubitelje književnosti da se u četvrtak, 21. februara, okupe i zajedno „otputuju“.

Ekipa poznata po organizaciji netipičnih književnih večeri, Milica Vučković i Ana Ubavić, i sada nam donose nešto posebno: u četvrtak će nam predstaviti književno stvaralaštvo Pola Ostera, najpoznatijeg savremenog američkog pisca.

Kako kažu organizatorke, osim Osterove biografije, prisutnima će približiti i jedan deo njegovog bogatog opusa, osvrnuće se na poetiku ovog pisca, najvažnije ideje, a biće vremena i za razgovor sa publikom, komentare i razmenu utisaka.

Na književno druženje pozvani su oni koji Ostera već „poznaju“ da podele svoje utiske, kao i oni koji za njega čuju prvi put – da nešto novo saznaju.

Nadamo se da je ovo samo početak serijala književnih događaja pod nazivom „Knjigom oko sveta“.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *