Iskusite Niš u cipelama turiste

Slika sa FB događaja

Slika sa FB događaja

Verovatno se i vi temeljno pripremate kada planirate put u neki grad ili zemlju koja vam nije poznate. Međutim, da li ste nekada obišli grad u kojem živete iz turističke perspektive? Ovu mogućnost dam omogućavaju Niš Greeters volonteri i volonterke.

Bilo da ste u trenutnoj poseti gradu, ili želite da subotu provedete na zanimljiv način upoznajući Niš, Niš Greeters servis vam omogućava da razgledate grad očima turiste. Počev od 23. avgusta svake subote vas  griteri i griterke čekaju  na nekoj od lokacija u centru grada od 16 do 20 sata i sa vama obilaze Niš, a za ovo putovanje vam ne treba novac „jer je vodoljno da pred sebe stavite mapu grada, obeležite destinacije koje sve izabrali da obiđete i gradska avantura može da počne“ kažu griteri i griterke.

Akciju pod nazivom „Upoznaj Niš“ partnerski je podržala Komisija za turizam i zaštitu životne sredine Gradske opštine Medijana, a više informacija možete dobiti i na Fejsbuk događaju. 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *