Iskoristi šansu! Počinje sajam poslova i stručnih praksi

job-fair-tekstOvogodišnji Sajam poslova i stručnih praksi, Job Fair 2015 svečano će biti otvoren danas u 10 sati  na Elektronskom fakultetu. Za dva sajamska dana imate mogućnost da stupite u direktan kontakt sa predstavnicima domaćih i stranih kompanija, ali i da prisustvujete brojnim radionicama i predavanjima.

„Microsoft“, „VIP“, „Devana“, „Johnson Electric“, „Leoni“ neke su od kompanija  koje su u potrazi za mladim, ambicioznim i kvalifikovanim kadrovima. Stoga odvojite ova dva dana u svom planu aktivnosti da učinite nešto za sebe. Ukoliko imate pripremljenu biografiju evo mogućnosti da je predate direktno predstavnicima kompanija. Za sve one koj još uvek  nisu napisali svoj CV, imaju mogućnost da upišu svoje radno iskustvo i veštine u jedinstvenu bazu CV-jeva sajma Job Fair.

U ponedeljak 2. i utorak 3. marta na Elektronskom fakultetu od 10 do 16 sati pruža vam se mogućnost da potpuno besplatno učestvujete u različitim aktivnostima i da saznate dodatne informacije o mogućnostima zaposlenja, da unapredite svoje veštine koje se zahtevaju u modernom sistemu poslovanja, da čujete zanimljiva iskustva i priče o „Start Up“ biznisu ali i da osvojite kurseve programiranja ili stranih jezika, nagradno putovanje u inostranstvu ili karte za niške bioskope.

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope – Best iz Niša sa ciljem da kvalifikovanim mladim ljudima pomogne u nalaženju poslova i da im pruži mogućnost za zaposlenje u struci.

 

 

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *