Imaš li CV za Erazmus?

Za studente koji bi želeli da studiraju u inostranstvu u okviru Erazmus programa, EU info kutak i Erasmus student network Niš (ESN Niš) organizuju radionicu, na kojoj će se govoriti o pripremi biografije i motivacionog pisma za Erazmus studentsku razmenu. Događaj će biti održan u EU info kutku u Nišu, 4. aprila od 17 sati.

Radionicu će voditi Petar Radovanović iz ESN Niš, koji ima iskustva u apliciranju za Erazmus plus i ovom prilikom će sa zainteresovanim studentima razgovarati o svim važnim detaljima u vezi sa konkurisanjem i pripremom neophodne dokumentacije.

Erasmus plus je najveći obrazovni program Evropske unije, koji je od 2014. godine omogućio da skoro 7.000 srpskih studenata i nastavnika boravi na univerzitetima širom Evrope, a Srbija je početkom ove godine postala punopravna članica Erazmus+ programa.

Prisustvo radionici u Nišu je besplatno za sve zainteresovane studente, ali je iz organizacionih razloga potrebno potvrditi dolazak na mejl officenis@euinfo.rs ili broj telefona 018/254-461, najkasnije do 3. aprila u 19h.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *