Imamo li uticaj na svet oko nas

Nekada vam je svega dosta. Mislite da je vaš trud uzaludan, da vaše reči nema ko da čuje, da vas niko ne voli, a da li ste se zapitali volite li vi sebe?

U današnjoj emisiji „U ritmu zdravlja“ pričamo o našem uticaju na okruženje, ali i o tome koliki je uticaj spoljnih činilaca na nas i možemo li da ih držimo pod kontrolom. Ovo su samo neka pitanja na koje će posetioci tribine „Upoznaj sebe“ dobiti odgovor. Tribina je zakazana za 30. mart, u Regionalnom centru u Nišu.

Sa autorkom i voditeljkom emisije „U ritmu zdravlja“ Marijom Milanović tribinu „Upoznaj sebe – Život je jednostavan, zašto komplikovati?“ najavljuju Vladimir Simović, dugogodišnji praktičar medijacije i osnivač Zen centra u Nišu i Milena Bjelovuk licencirani trener metode Lujze Hej „Izlečite svoj život“.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *