Imamo bolji predlog za vas od ispijanja kafa u nekoj od bašti kafića

cool presek-tekstUkoliko ste u potrazi za poslom, ne pomišljajte da ćete isti naći ukoliko ste i današnje lepo vreme iskoristili za „blejanje“ u nekom od gradskih kafića. Bašte rade, posla preko glave za ugostitelje, a vas posao ne čeka tamo. Poslušajte Cool presek imamo rešenje za vas.

U današnjem Cool preseku najavićemo Sajam poslova i stručnih praksi – Job fair 2016. sa članicama Udruženja studenata tehnike Evrope – Best iz Niša, Katarinom Jović i Snežanom Krstić

Takođe, naš gost je i Svetislav Marković koji nam predstavlja forum teatar „Korupcija u zdravstvu“.

Saksofon ćete sigurno čuti danas, a sigurni smo i još po koju lepu reč od Filipa Stipsića saksofoniste sastava Benny Brickmann Band.

Cool presek od 12 do 14 sati samo na superradio.rs

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *