Ideja za osmomartovski poklon – komplet karata za Nišvil po promotivnoj ceni

Internacionalni niški jazz festival „Nišville 2019“ održaće se od 2. do 11. avgusta 2019, a glavni festivalski program 8, 9, 10 i 11. avgusta 2019. godine na niškoj Tvrđavi. Do petka, 8. marta, aktuelna je pretprodaja kompleta ulaznica po promo ceni od samo 2.000 dinara. Od subote, 9. marta 2019. cena kompleta za četiri festivalske večeri iznosiće 2.500 dinara.

S obzirom na večitu dilemu – šta pokloniti dragim damama za Međunarodni dan žena, organizatori Nišvila preporučuju originalni poklon i nezaboravni užitak na 25 koncerata u centralnom festivalskom prostoru!

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.tickets.rs .

Sledeće izdanje Nišvila biće jubilarno, 25. po redu pod nazivom Nišville jazz festival, a pored bogatog muzičkog programa posetiocima će ponuditi i kvalitetan program u okviru narednog Nišville jazz teatarskog festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2019.

U glavnom festivalskom programu od 8 do 11.avgusta nastupiće Mejsio Parker – kultni funk i soul-jazz saksofonista, Malina Moj – atraktivna levoruka američka gitaristkinja i pevačica i mnogi drugi. Više o izvođačima na oficijelnom sajtu festivala.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *