Humanitarni koncert u dvorištu Banovine

Koncert će biti održan u dvorištu Univerziteta

Koncert će biti održan u dvorištu Univerziteta

Niški bendovi odlučili su da zbog poplava koje su zadesile našu zemlju organizuju humanitarni koncert. Oni će uz pomoć Studentskog kulturnog centra prirediti zajedničku svirku u subotu 31. maja.

Bendovi Eyot, There, Proces, Protektori i Jayus Jazz okupili su se oko iste ideje, a to je pomoć ugroženom stanovništvu od poplava. Iako je prvobitno najavljen i bend Novembar, poslednja informacija organizatora jeste da oni neće nastupiti zbog bolesti gitariste benda.

Ulaz na svirku je minimum 200 dinara, a na ulazu će biti postavljeno mesto gde se ostavlja dobrovoljni prilog ne manji od pomenutih 200 dinara.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *