Humanitarna predstava – Mačor na usijanom limenom krovu

10801800_1593218027590070_2755568183414299932_nHumanitarna akcija „Zajedno za Stefana“ okupila je više organizacija u cilju prikupljanja pomoći za transplantaciju srca za Stefana Đorđevića.

Predstavom „Mačor na usijanom limenom krovu“, Akademskog pozorišta SKC-a i SKC priključuju se humanitarnoj akciji, koja traje od  23. do 29. marta.

Ovu više puta nagrađivanu predstavu svi zainteresovani moći će da pogledaju na Kamernoj sceni Studentskog kulturnog centra, večeras od 21 sat. Karte za predstavu moći će da se kupe na ulazu, a pored redovne cene od 100 dinara, možete donirati i više novca.

Sav prihod od karata ići će u fond za prikupljanje novca za pomoć Stefanu Đorđeviću, koji ima 24 godine iz Bošnjaca je i neophodna mu je transplantacija srca.

Više o predstavi možete pogledati na zvaničnom eventu.

Studentski kulturni centar Niš i Akademsko pozorište SKC-a u saradnji sa Studentskom asocijacijom Filozofskog fakulteta, pozivaju vas da učestvujete u ovoj humanitarnoj akciji.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *